Chocoladeletter Red Velvet S (vegan)

€ 3,95 Incl. BTW

  • Duurzame chocolade
  • Veilig betalen via ideal
  • Snelle bezorging
  • Ook voor particulieren

Chocoladeletter Red Velvet S (vegan)

Hands Off My Chocolate is in 2013 opgericht door onze Founder & True Chocolate Lover Kitty. Vanaf het begin zet zij met ons merk vrouwen in hun kracht om voor zichzelf te kiezen. Of het nu de Afrikaanse vrouwen uit onze cacao gemeenschappen zijn, die wij ondersteunen om (financieel) onafhankelijk te worden met onze programma’s in Ghana en Ivoorkust. Of jou als chocolate lover, die we aanmoedigen om ook voor zichzelf te kiezen. Te beginnen met jouw chocolade, door te zeggen “Hey! Hands Off My Chocolate, deze chocolade houd ik helemaal voor mezelf!”.

Met deze vegan range is het begrip “innovative” naar een compleet nieuw niveau gebracht. HOMC is het eerste chocolademerk dat vegan (melk)chocolade in het reguliere chocolade schap heeft geïntroduceerd. 

Specificaties

Gewicht
120 Gram
Brievenbuspakje
Ja

UTZ certified

Het genot van deze heerlijke chocoladeletter wordt versterkt door UTZ certified, het keurmerk voor duurzame chocolade waarbij we samen een bijdrage leveren door hulp aan cacaoboeren op het gebied van ondernemerschap, sociale omstandigheden en milieu. Meer informatie kunt u vinden op www.utzcertified.org

Leveringsvoorwaarden

De verzendkosten zijn standaard 6,95 per bestelling. Bestelt u voor meer dan € 100,-? Dan zijn de verzendkosten GRATIS.

Wanneer wordt mijn bestelling (mits op voorraad) verzonden?
Wij streven er naar om de bestelling binnen 5 werkdagen te versturen. Wij versturen via PostNL. Nadat uw bestelling ons pand verlaten heeft kunt u deze volgen via de Track & trace code.