Chocoladeletters met uw logo bestellen

Chocoladeletters met uw Logo

'Leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen'

U kunt natuurlijk een keuze maken uit het standaardassortiment dat we aanbieden. Keuze genoeg, dat weten we best. Maar u kunt er óók voor kiezen om iets speciaals te maken voor uw klanten, relaties of medewerkers. 

Onze luxe versierde praalletters zijn nu namelijk ook te bestellen met uw bedrijfslogo. U krijgt nog altijd die heerlijke 240-grams chocoladeletter met sierlijke krul erop, alleen prijkt nu uw logo in het midden. De letters zijn er in de smaken melk, wit en puur en zijn in alle letters te bestellen. Wel zo handig als u bijvoorbeeld de eerste letter van uw bedrijfsnaam wilt geven!

 

letter-s-met-roparun-logo

  • Prijs per stuk €4,85 inclusief b.t.w.
  • Eenmalig €15,00 opmaakkosten
  • Minimale afname 50 stuks, per smaak en letter.
  • Maximale levertijd 10 werkdagen
  • Logo aanleveren in Jpg, ai of eps

Neem contact op met Chris, hij vertelt u graag wat er allemaal kan: mail naar chris@onlineletters.nl of bel 06-41724083. 

 

Veelgestelde vragen

De verzendkosten zijn standaard € 6,95 per bestelling. Bij bestellingen onder de 20,00 euro rekenen wij € 8,50 verzendkosten.

Bestelt u voor meer dan € 100,-
Dan zijn de verzendkosten GRATIS, naar 1 adres in Nederland

U kunt uw bestelling ook - op afspraak - GRATIS afhalen in Maassluis.

Dat klopt, bij ons kunt u op rekening betalen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw zakelijke aankopen op rekening te plaatsen, zodat u op een later tijdstip kunt betalen. Wij stellen graag een factuur op en sturen deze naar het opgegeven factuuradres. Vergeet uw btw nummer niet te noteren voor de juiste afhandeling.