Handgemaakte chocoladeletters

Van oudsher is de Droste Chocoladeletter dé letter om cadeau te doen tijdens de Sinterklaasviering. Het complete alfabet in Melk en de belangrijkste letters in de smaken puur en wit zijn voldoende op voorraad om ook uw surprise te verzorgen voor vriend, familie, collega's of relaties. De Droste letters zijn scherp geprijst (2,25 euro) en kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden. Bestellingen boven 100,00 euro worden gratis bij u bezorgd.

Handgemaakte chocoladeletters

Deze handgemaakte Chocoladeletters worden exclusief en met veel vakmanschap voor onlineletters geproduceerd.

Het complete alfabet in Melk, Puur en Wit en de directe lijnen met onze productie zorgen ervoor dat we tot 1 december de meeste letters kunnen leveren. Omdat het om handgemaakte letters gaat, kost te relatief veel tijd om zo'n letter te produceren.

Wanneer u voor 1 december een bestelling plaatst garanderen wij dat we deze kunnen uitleveren, mits het geen 1000de stuks betreft.
Na 1 december is het maatwerk en kunnen wij helaas niets meer garanderen.

Wilt u zeker weten dat wij uw bestelling kunnen leveren, neem dan eerst contact op met de afdeling verkoop: chris@onlineletters.nl of bel op: 06-41724083

Kalkman dropshop

Onlineletters.eu is onderdeel van Kalkman Dropshop. Wij staan al meer dan 40 jaar op markten in de provincie Zuid-Holland en Utrecht en zijn specialist in de verkoop van Drop, Snoep, Chocolade en Koek. Voor meer informatie over onze markten www.kalkmandropshop.nl

V.o.f. Kalkman Combinatie
Merellaan 138
3145 XB Maassluis
KvK: 24225525
Btw nr: 805946457

Neem ook een kijkje achter de schermen bij Onlineletters.eu. Bekijk de video over wat wij doen na het chocoladeletters bestellen.