Het adres voor droste en handgemaakte chocoladeletters voor een zeer aantrekkelijk prijs

Van oudsher is de Droste Chocoladeletter dé letter om cadeau te doen tijdens de Sinterklaasviering. Het complete alfabet in Melk en de belangrijkste letters in de smaken puur en wit zijn voldoende op voorraad om ook uw surprise te verzorgen voor vriend, familie, collega's of relaties. De Droste letters zijn scherp geprijst (2,25 euro) en kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden. Bestellingen boven 100,00 euro worden gratis bij u bezorgd.

Handgemaakte chocoladeletters

Deze handgemaakte Chocoladeletters worden exclusief en met veel vakmanschap voor onlineletters geproduceerd.

Het complete alfabet in Melk, Puur en Wit en de directe lijnen met onze productie zorgen ervoor dat we tot 22 november 2022 de meeste letters kunnen leveren. Omdat het om handgemaakte letters gaat, kost te relatief veel tijd om zo'n letter te produceren.

Wanneer u voor 22 november 2022 een bestelling plaatst garanderen wij dat we deze kunnen uitleveren, mits het geen 1000de stuks betreft.
Na 22 november is het maatwerk en kunnen wij helaas niets meer garanderen.

Wilt u zeker weten dat wij uw bestelling kunnen leveren, neem dan eerst contact op met de afdeling verkoop: chris@onlineletters.nl of bel op: 06-41724083

 

Onlineletters.nl
Zwarte Zee 41
3144DE Maassluis
KvK: 86469630
Btw nr: 805946457

Neem ook een kijkje achter de schermen bij Onlineletters.eu. Bekijk de video over wat wij doen na het chocoladeletters bestellen.