Het adres voor droste en handgemaakte chocoladeletters voor een zeer aantrekkelijk prijs

Eén groot feest, dat vinden wij van ons werk voor Onlineletters!

Het begon in 2012, toen we voor het eerst chocoladeletters via een website gingen verkopen. Op dat moment stonden we met ons familiebedrijf ook nog op de markt om snoepjes te verkopen. Mensen blij maken met wat lekkers zit er dus al heel lang in! 

Omdat in de loop der jaren steeds meer mensen ons wisten te vinden, besloten we om in 2018 onze hele website te vernieuwen. We hebben het zo aangepast dat onze klanten nu nog makkelijker en beter kunnen bestellen. Daarnaast kunnen we ook nog sneller leveren. Onlineletters is sindsdien ontzettend gegroeid. Sinds 2022 richten wij ons zelfs helemaal op Onlineletters. Nog steeds vinden we het fantastisch om elke dag bezig te zijn met mensen een leuk sinterklaasfeest bezorgen, allemaal vanuit ons gezellige pand in Maassluis.

Ondanks onze groei, beknibbelen we niet op kwaliteit. We blijven écht lekkere chocolade tegen gewoon een eerlijke prijs bezorgen en proberen van elke bestelling een feestje te maken. Wij vinden het daarbij ook belangrijk om op onze manier bij te dragen aan een betere wereld. Al onze chocola is dan ook UTZ-gecertificeerd. Er zijn dus minder bestrijdingsmiddelen gebruikt en er worden goede werkomstandigheden gegarandeerd voor arbeiders. 

Als u bij onze bestelling het gezellige gevoel van het sinterklaasfeest krijgt, dan zijn wij blij. We hopen nog lang door te gaan met dit leuke vak en staan voor u klaar om ook dit jaar weer uw vaste bezorger te zijn van chocoladeletters. Wees welkom!

Namens de familie,

Chris Kalkman

Onlineletters.nl
Zwarte Zee 41
3144DE Maassluis
KvK: 86469630
Btw nr: NL004254092B18

Neem ook een kijkje achter de schermen bij Onlineletters.nl. Bekijk de video over wat wij doen na het chocoladeletters bestellen.