Tony's Chocolonely

Van één tot heel veel, niets is te gek! vraag hier een offerte aan.

Tony's Chocolonely chocoladeletters bestellen
(H)eerlijke chocola

Wie kent ze inmiddels niet? De letterrepen van Tony’s Chocolonely. Sinds de oprichting van deze fair-trade-chocolade hebben ze in no time de wereld veroverd. En terecht, vinden wij. Helemaal dolblij zijn we dan ook dat ze nu ook letterrepen hebben voor het sintfeest! De letterrepen zijn te bestellen in puur en melk in de letters S en P. 

Tony's Chocolonely staat bekend om zijn (h)eerlijke chocolade. De chocolade is niet alleen verrukkelijk, maar ook volledig slaafvrij geproduceerd. Dit maakt het genieten van een chocoladeletter nog beter, wetende dat u bijdraagt aan een eerlijke wereld. De combinatie van duurzame productie en de rijke, volle smaak van Tony's Chocolonely maakt deze chocoladeletters tot een favoriet tijdens de feestdagen.

Voor een vleugje nostalgie kunt u ook onze Droste chocoladeletters ontdekken. Een tijdloze klassieker die al generaties lang geliefd is.

Artikel
Gram
Prijs

Veelgestelde vragen

De verzendkosten zijn standaard € 6,95 per bestelling. Bij bestellingen onder de 20,00 euro rekenen wij € 8,50 verzendkosten.

Bestelt u voor meer dan € 100,-
Dan zijn de verzendkosten GRATIS, naar 1 adres in Nederland

U kunt uw bestelling ook - op afspraak - GRATIS afhalen in Maassluis.

Dat klopt, bij ons kunt u op rekening betalen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw zakelijke aankopen op rekening te plaatsen, zodat u op een later tijdstip kunt betalen. Wij stellen graag een factuur op en sturen deze naar het opgegeven factuuradres. Vergeet uw btw nummer niet te noteren voor de juiste afhandeling.