Cadeau Tony's

Cadeautje?

"waarom moeilijk doen als het makkelijk kan"


Ook dit jaar kunt u de Tony's Chocolonely Chocoladeletters door ons laten inpakken. U heeft de keuze uit 3 verschillende soorten verpakkingen. Om duidelijk te zien welke letters er onder het inpakpapier zitten plakken wij een klein stickertje op de achterkant, deze zou ik ook kunnen verwijderen wanneer u hem persoonlijk overhandigd.

De extra kosten bedragen 0,75 euro per chocoladeletter. 

Tony's door de Brievenbus?

Tony's Chocoladeletters door de brievenbus?

Dat kan zeker! Wij verzorgen voor u een compleetje mailing  voor bedrijf, instelling of zelfs voor uw familie. De Tony's Chocolonely Chocoladeletters zijn uitermate geschikt om te versturen per post. Wij verpakken de chocolade in een stevige kartonen brievendoosje die bijna aansluit aan de letter. De ruimte erom heen wordt opgevuld met vulmateriaal en uiteraard niet met strooigoed zoals op de foto. In het doosje is er ruimte om een persoonlijk boodschap toe te voegen voor de ontvanger, dit kan bijvoorbeeld een Sinterklaasgedicht of andere papieren attentie zijn. In overleg kan bijna alles. 

De kosten voor deze verpakking bedragen 1,75 per verpakking en zijn te bestellen vanaf  25 stuks per letter. Daarnaast zijn er uiteraard de normale verzendkosten van 4,00 euro (ex 21% Btw) uiteraard is het mogelijk dat u zelf deze pakketten verstuurd en wij alleen de verzendverpakkingen leveren.

Vragen? Chris@onlineletters.nl  of bel even op 06-41724083