Handgemaakte chocoladeletters bestellen

Handgemaakte chocoladeletters bestellen

Artikel
Gram
Prijs
Cadeautje Handgemaakt

Cadeautje?

"waarom moeilijk doen als het makkelijk kan"

Ook dit jaar kunt u de Handgemaakte chocoladeletters 240 gram gedecoreerd door ons laten inpakken. U heeft de keuze uit 3 verschillende soorten verpakkingen. Om duidelijk te zien welke letters er onder het inpakpapier zitten plakken wij een klein stickertje op de achterkant, deze zou ik ook kunnen verwijderen wanneer u hem persoonlijk overhandigd.

De extra kosten bedragen 0,75 euro per chocoladeletter. 

Chocoladeletters door de Brievenbus?

Chocoladeletters door de brievenbus?


Dat kan zeker! Wij verzorgen voor u een compleetje mailing voor bedrijf, instelling of zelfs voor uw familie. De Handgemaakte Chocoladeletters zijn uitermate geschikt om te versturen per post. Wij verpakken de chocolade in een stevige kartonen brievendoosje die bijna aansluit aan de letter. De ruimte erom heen wordt opgevuld met vulmateriaal en uiteraard niet met strooigoed zoals op de foto. In het doosje is er  ruimte om een persoonlijk boodschap toe te voegen voor de ontvanger, dit kan bijvoorbeeld een Sinterklaasgedicht of andere papieren attentie zijn. In overleg kan bijna alles. 

De kosten voor deze verpakking bedragen 1,75 per verpakking en zijn te bestellen vanaf  50 stuks per letter. Daarnaast zijn er uiteraard de normale verzendkosten van 4,00 euro (ex 21% Btw) uiteraard is het mogelijk dat u zelf deze pakketten verstuurd en wij alleen de verzendverpakkingen leveren. Wij kunnen  niet voor 100% garanderen dat de letters ook zonder breuken worden bezorgd

Vragen? Chris@onlineletters.nl  of bel even op 06-41724083